Værd at vide om leasing

Flex, split, erhverv, privat… Leasing er mange ting – men skal først og fremmest være nemt og gennemskueligt for dig.

Hvorfor bør du vælge flexleasing?

Flexleasing kan være en økonomisk fordelagtig måde at finansiere din næste bil fremfor at betale den på fuld afgift. Kort sagt er flexleasing ideelt for dig, der en ønsker en bil i den øvre prisklasse.
Mindre bidder

Med flexleasing betaler du forholdsmæssig afgift, dvs. blot en lille procentdel af den fulde afgift, som er indeholdt i den månedlige leasingydelse sammen med finansieringsrenten.

Mindre kapitalbinding

Du skal altså ikke betale bilens fulde afgift og binder dermed færre penge på en gang, ligesom du vil opleve et større marked for at sælge din bil videre efter et par år, når du er klar til at skifte igen.

Hvilken slags leasing skal jeg vælge?

Hos Repeatly tilbyder vi både flex-, split-, erhverv- og privatleasing. Vores rådgivere kan med deres store erfaring med leasing og historiske kendskab til bilmarkedet rådgive dig om, hvad der er det rigtige for dig. Tag en snak med os om, hvad du er på udkig efter, så skræddersyer vi den rette løsning til dig.
Personligt tilbud

Det er dit kørselsmønster og dine bilønsker der afgør, hvilken type leasingaftale du skal have. Det vigtigste for os er, at det passer til dig og at du er glad for din bil. 

FAQ
Få svar på flere spørgsmål her

Du kan være tryg i hele processen hos Repeatly

Hvordan fungerer flexleasing?

I Repeatly Leasing tror vi på, at leasing skal være både nemt og fleksibelt for dig. Der er tre begreber, du skal kende, når du indgår en aftale om flexleasing af din næste bil:

  • Førstegangsydelse
  • Månedlig ydelse
  • Bilens restværdi

Førstegangsydelsen betales ved aftalens indgåelse og går 100% til afskrivning på bilens værdi hos Repeatly. Afskrivningsprofilen skræddersyes efter dit kørselsbehov, samt det historiske værditab på bilen. Det beror på en konkret vurdering, både ved en ny kontraktindgåelse og en fornyelse af en eksisterende kontrakt, hvilken nedskrivning af bilens værdi, der kræves. Du bliver rådgivet grundigt op, hvad der er den mest fornuftige afskrivningsprofil for dig.

Den månedlig ydelse betales igennem hele leasingperiodens løbetid, som hos os typisk er 12 måneder. Vi tilbyder dog både kortere og længere perioder end 12 måneder. Den månedlige ydelse består af afgiftsbetaling til staten, samt renteomkostninger af finansieringsbeløbet.

Bilens restværdi efter endt leasing, altså hvor meget der skyldes i bilen efter endt leasing, skal gerne matche priserne på sammenlignelige biler i markedet. Er bilens restværdi for høj, skal du som kunde dække differencen. Og omvendt, hvis leasingsselskabet fra start har rådgivet korrekt om nedskrivningsprofilen, samt købt bilen fornuftigt ind fra start, er alt som det skal være. I Repeatly Leasing samler vi på glade kunder, og rådgiver derfor kompetent og baseret på mange års erfaring fra branchen.

Hvilke fordele er der ved flexleasing?
  • Du betaler blot en lav procentdel af afgiften pr. måned. Procentsatsen afgøres af bilens alder. Mest fordelagtig er biler, der har rundet 3 år, hvor kun 0.5% af afgiften udgør den forholdsmæssige afgift. 
  • Du får en billigere bilforsikring, da din bil forsikres for bilens værdi og ikke med registreringsafgiften lagt oveni. 
  • Du vil opleve et mindre tab på bilen og et større marked for gensalg af bilen. Det kan eksempelvis være nemmere at sælge bilen til en udenlandsk køber, da det er bilens stålpris, der udgør prissætningen. Det er en stor fordel for dig, da du efter endt leasingperiode selv skal henvise til en anden køber eller købe bilen selv. Vi står naturligvis altid klar til at hjælpe dig videre med bilen. 
Kan jeg splitlease hos Repeatly Leasing?

Ja, du kan godt indgå en aftale om at splitlease din bil ved Repeatly. Vi tager meget gerne en snak med dig om, hvad der er bedst for dig. Men inden da, vil du måske læse vores oversigt over, hvad der kan være godt at vide, når du splitleaser.

Download oversigt her ›
Jeg leaser allerede, men overvejer at skifte til jer. Kan det lade sig gøre?

Vi vil meget gerne regne på, om vi kan give dig et bedre tilbud på leasingen af din bil. Vi fortæller dig, hvad det vil koste dig at være kunde hos Repeatly de næste 12 måneder. Det skal være så nemt som muligt for dig, så hvis du vælger at skifte til os, sørger vi for alt i forbindelse med skiftet fra din nuværende udbyder. Enkelt og trygt for dig, fordi vi vil skabe rammerne for en helstøbt og tryg leasingoplevelse for alle vores kunder. Udfyld vores formular og så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud til dig. Skift til os ›

Hvordan bliver jeg kreditvurderet af jer?

Som leasingselskab er vi forpligtet til at foretage en kreditværdighedsvurdering af alle privatkunders betalingsevne. Der er tale om en forbrugerbeskyttelse, da kreditværdighedsvurderingen har til formål at sikre, at vores kunder er i stand til at betale de månedlige leasingydelser uden at komme i økonomiske problemer. Til dette bruger vi online værktøjet Monthio, som er godkendt af Skat. Ved at give accept med NemID indhenter Monthio de relevante oplysninger og foretager beregningen af det månedlige rådighedsbeløb. For yderligere information anbefaler vi at læse vores side om kreditværdighedsvurdering og Finanstilsynet og Forbrugerombudsmandens vejledning.

Skift til os og få en bedre aftale

Få en af markedets mest konkurrencedygtige leasingaftaler hos os. Kom nemt i gang ved at indtaste din bils nummerplade og få tilsendt et uforpligtende tilbud.
DK
Mange tak! Du får din pris beregnet og hører fra os snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Repeatly Leasing
CVR: 39655993
Besøg os
København
Dampfærgevej 8, 2.tv.
2100 København Ø
Odense
Munkebjergvænget 1, 1. th
5230 Odense M
Navigation
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra leasingbranchen en gang om måneden.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Følg os på de sociale medier

Se hvad der lige er kommet til salg og andet fedt content.