Leasing af bil på dine præmisser

Få den bedste billøsning til netop dine behov — uanset om vi skal se på din nuværende leasingaftale eller finde din nye bil. 

Fem-stjerners bedømmelse.
4.8 ud af 5 stjernerGoogle og Trustpilot

Udvalgte biler til salg

Priser er ekskl. moms
Oplev alle bilerne
No items found.

Leasing på dine præmisser

Hos Repeatly skal leasing være nemt og den bedste løsning for dig og din bil.

Hvorfor lease din bil hos et uafhængigt leasingselskab?

Fordi så slipper du for fordyrende mellemled, som kun skaber flere omkostninger for dig som kunde. Du handler direkte med os. Din leasingaftale skal være gennemskuelig, så hos Repeatly indeholder den kun:
Førstegangsydelse

Går direkte til afskrivning af bilens værdi og betales ved aftalens indgåelse. Afskrivningens størrelse sammensættes efter dit kørselsbehov og bilens historiske værditab. Du får indgående rådgivning om, hvordan afskrivningsprofilen på din bil bør være.

Den månedlige ydelse og forsikring

Betales månedligt gennem hele leasingperioden, som hos os typisk er 12 måneder. Du kan dog både lease kortere og længere. Den månedlige ydelse består af afgiftsbetaling til staten, altså det der hedder forholdsmæssig afgift, samt renteomkostninger af finansieringsbeløbet. Vi tilbyder forsikring gennem Topdanmark til en pris, du typisk ikke selv kan opnå.

Bilens restværdi

Når leasingperioden slutter er restværdien, hvor meget der skyldes i bilen ekskl. moms og afgift. Værdien skal helst matche priserne på sammenlignelige biler på markedet. Er restværdien for høj, skal du som kunde dække differencen. Derfor er det vigtigt for os, at du er godt rådgivet fra start om den korrekte afskrivningsprofil, samt at bilen er købt ind til en fornuftig pris. Så står både du og vi godt.

Hvid Porsche 911 GT3 ved- Langelinie København
BMW M5 leasing med solnedgang i baggrunden.

Hvorfor skal du vælge Repeatly?

Det skal være nemt for dig at tage beslutningen om at lease din bil og hvilken bil det skal være. Vi tilbyder dig et dedikeret team af leasingkonsulenter med lang erfaring i branchen, som kan rådgive dig om, hvad den rigtige billøsning er for dig. Vi har en kundeskare på +650 og vi vil have endnu flere kunder med på Repeatly-holdet. Det vigtigste for os er:
Sikkerhed og troværdighed

Du skal føle dig tryg gennem hele leasingperioden. Vi er til for dig og står til rådighed, så du aldrig er i tvivl om, hvordan du er stillet med din bil.

Forsikring

Du kan forsikre din bil gennem os, hvor vi har en samarbejdsaftale med Topdanmark. Du får en forsikring, der altid inkluderer kasko- og ansvarsforsikring.

Fri kilometer

Du har ubegrænset kilometer i hele din leasingperiode. Det er vores opgave at sikre, at bilens restværdi matcher de kilometer, du forventer at køre i din bil. Jo flere kilometer, desto mere skal bilens værdi afskrives.

Levering

Vi hjælper dig med at finde, hjemtage og levere bilen til dig. Det kan gøres inden for typisk 14 dage. Med mindre selvfølgelig, at du gerne vil have en af de mange biler, vi har på lager, så kan vi levere den til dig omgående.

Skift til os og få en bedre aftale

Få en af markedets mest konkurrencedygtige leasingaftaler hos os. Kom nemt i gang ved at indtaste din bils nummerplade og få tilsendt et uforpligtende tilbud.
DK
Mange tak! Du får din pris beregnet og hører fra os snarest.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Fem-stjerners bedømmelse.
4.8 ud af 5 stjerner på Google og Trustpilot
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra leasingbranchen en gang om måneden.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Følg os på de sociale medier

Se hvad der lige er kommet til salg og andet fedt content.