Skift til Repeatly

Vil du vide, om vi kan gøre det bedre?

Overvejer du at lease hos os?

Udfyld formularen nedenfor, så regner vi på, om vi kan gøre det bedre for dig end hos dit nuværende leasingselskab. Vælger du os, sørger vi for alt i forbindelse med skiftet fra dit nuværende leasingselskab. Det skal være enkelt og trygt for dig at lease hos os.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kvalitet. Service. Ekspertise

Hvorfor vælge Repeatly?

Ekspertrådgivning

Leasing af brugt bil er ikke svært, men kræver den rette rådgivning og leverandør – så man undgår nogle af de få, men dyre faldgruber. Vores team af eksperter står klar til at guide.

Sikkerhed & troværdighed

Det er alfa og omega at du, som kunde, føler dig tryg igennem hele din leasingperiode. Vores målsætning er altid at skabe rammerne for en gennemført oplevelse for alle vores kunder.

Forsikring

Alle vores leasingaftaler inkluderer forsikring. Forsikringerne forvaltes i tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring til priser, man typisk ikke selv kan få billigere.

Fri kilometer

Der er fri kilometer i hele din leasingperiode. Vores opgave at sikre at bilens restværdi matcher de kilometer du havde forventet at køre. Jo flere kilometer, desto mere skal bilen nedskrives.

Levering

Vi finder, hjemtager og leverer bilen for dig – alt sammen typisk indenfor 14 dage, og på den ønskede adresse. Skal vi mere end 50 km uden for København, tager vi en lille merpris for levering.

Vejledning

I det store hele er vi her for at give dig en god oplevelse. Vi er altid glade for at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål eller drømmer om en special-løsning.
Sammen skærer vi kompleksiteten fra

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os her