Loading

Lagerbiler

Lav den gode handel!

Attraktive løsninger indenfor rækkevidde

Hvis du er klar til at lave en både god og hurtig handel, så kan du overveje en af vores mange fede lager- og kommissionsbiler. Alle bilerne har allerede kørt på leasing i 1-3 år, men er i flot stand og stadig attraktive at lease. Hvis du vælger en af vores lager- eller kommissionsbiler fremfor en bil, vi importer, sparer du typisk:

1. Hjemtagelsesomkostninger forbundet ved import
2. Den mdl. ydelse er skruet ned til kostpris, dvs. lavest mulige registreringsafgift og finansieringsrente

Se vores nuværende udvalg af lagerbiler nedenfor, og kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning. Vi glæder os til at rådgive dig om din næste bil.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kvalitet. Service. Ekspertise

Hvorfor vælge Repeatly?

Ekspertrådgivning

Leasing af brugt bil er ikke svært, men kræver den rette rådgivning og leverandør – så man undgår nogle af de få, men dyre faldgruber. Vores team af eksperter står klar til at guide.

Sikkerhed & troværdighed

Det er alfa og omega at du, som kunde, føler dig tryg igennem hele din leasingperiode. Vores målsætning er altid at skabe rammerne for en gennemført oplevelse for alle vores kunder.

Forsikring

Alle vores leasingaftaler inkluderer forsikring. Forsikringerne forvaltes i tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring, til priser unikke priser man typisk ikke selv kan få billigere.

Fri kilometer

Der er fri kilometer i hele din leasingperiode. Vores opgave at sikre at bilens restværdi matcher de kilometer du havde forventet at køre. Jo flere kilometer, desto mere skal bilen nedskrives.

Levering

Vi finder, hjemtager og leverer bilen for dig – alt sammen typisk indenfor 14 dage, og på den ønskede adresse. Skal vi mere end 50 km uden for København, tager vi en lille merpris for levering.

Vejledning

I det store hele er vi her for at give dig en god oplevelse. Vi er altid glade for at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål eller drømmer om en special-løsning.
Sammen skærer vi kompleksiteten fra

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os her