Loading

Er du ny i leasing?

Et overblik over de væsentligste ting, en leasingaftale indeholder
Vi guider dig i mål

Drømmebilen er indenfor rækkevidde

Førstegangsydelse, restværdi, månedlig ydelse. For dig der er i ny i leasing har vi skabt et overblik over de væsentligste ting, en leasingaftale hos os indeholder.

Vi gør vores absolut bedste for, at du føler dig tryg i hele din oplevelse med leasing hos os. Vores målsætning er at skabe rammerne for en gennemført god oplevelse for dig som kunde.

I

Repeatly tror vi på, at leasing skal være nemt og fleksibelt. Det kan kun lade sig gøre med det rette mix af teknologi og menneskelige kompetencer.

Ting du bør overveje inden du leaser
  • Førstegangsydelse
  • Månedlig ydelse
  • Bilens restværdi

Førstegangsydelsen betales ved aftalens indgåelse og går 100% til afskrivning på bilens værdi hos Repeatly. Afskrivningsprofilen skræddersyes efter dit kørselsbehov samt historisk værditab på bilen.

Den månedlig ydelse betales igennem hele leasingperiodens løbetid, som hos os typisk er 12 måneder. Vi tilbyder dog både kortere og længere perioder end 12 måneder. Den månedlige ydelse består af afgiftsbetaling til staten samt renteomkostninger af finansieringsbeløbet.

Bilens restværdi efter endt leasing, altså hvor meget der skyldes i bilen efter endt leasing, skal gerne matche priserne på sammenlignelige biler i markedet. Er bilens restværdi for høj, skal du som kunde dække differencen. Og omvendt, hvis leasingsselskabet fra start har rådgivet korrekt om nedskrivningsprofilen, samt købt bilen fornuftigt ind fra start, er alt som det skal være. I Repeatly samler vi på glade kunder, og rådgiver derfor kompetent og baseret på mange års erfaring fra branchen.

Kvalitet. Service. Ekspertise

Hvorfor vælge Repeatly?

Ekspertrådgivning

Leasing af brugte biler er ikke svært, men kræver den rette rådgivning og leverandør, så man undgår nogle af de få, men dyre faldgruber der er. Vores team af eksperter står klar til at guide dig.

Sikkerhed & troværdighed

Det er alfa og omega at du, som kunde føler dig tryg igennem hele din leasingperiode. Vores målsætning er altid at skabe rammerne for en gennemført oplevelse for alle vores kunder.

Forsikring

Alle vores leasingaftaler inkluderer forsikring. Forsikringerne forvaltes i tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring, til priser man typisk ikke selv kan få billigere.

Fri kilometer

Der er fri kilometer i hele din leasingperiode. Vores opgave er at sikre, at bilens restværdi matcher de kilometer, du forventer at køre. Jo flere kilometer, desto mere skal bilen nedskrives.

Levering

Vi finder, hjemtager og leverer bilen for dig – alt sammen typisk indenfor 14 dage, og på den ønskede adresse. Skal vi mere end 50 km uden for København, tager vi en lille merpris for levering.

Vejledning

I det store hele er vi her for at give dig en god oplevelse. Vi er altid glade for at hjælpe, så tøv ikke med kontakte os hvis du har spørgsmål eller drømmer om en helt speciel løsning.
”Det vigtigste for os er, at vi er i øjenhøjde med vores kunder.”
Thomas Bertelsen
Direktør
Sammen skærer vi kompleksiteten fra

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os her