Er du ny i leasing?

Et overblik over de væsentligste ting, en leasingaftale indeholder
Det skal give mening

Vi skærer kompleksiteten fra leasing

Førstegangsydelse, restværdi og månedlig ydelse. Til dig, der er ny i leasing, har vi skabt et overblik over de væsentligste begreber, du skal forstå ved en leasingaftale hos os.

Vi giver dig den bedst mulige oplevelse, når du skal beslutte noget så vigtigt, som den bil, du kører. 

I

I Repeatly tror vi på, at leasing skal være nemt at forstå og fleksibelt at gøre. Derfor er vores rådgivning styret af dine behov. 

3 leasingbegreber, du skal kende
  • Førstegangsydelse
  • Månedlig ydelse
  • Bilens restværdi

Førstegangsydelsen betales ved aftalens indgåelse og går til afskrivning på bilens værdi. Afskrivningens størrelse sammensættes efter dit kørselsbehov og bilens historiske værditab. Det beror på en konkret vurdering, både ved en ny kontraktindgåelse og en fornyelse af en eksisterende kontrakt, hvilken nedskrivning af bilens værdi, der kræves.

Den månedlige ydelse, der betales i gennem hele leasingperiodens løbetid, som hos os typisk er 12 måneder. Vi tilbyder dog både kortere og længere perioder. Den månedlige ydelse består af afgiftsbetaling til staten, det der hedder forholdsmæssig afgift, samt renteomkostninger af finansieringsbeløbet.

Bilens restværdi efter endt leasing er hvor meget der skyldes i bilen efter endt leasing ekskl. moms og afgift. Værdien skal helst matche priserne på sammenlignelige biler på markedet. Er bilens restværdi for høj, skal du som kunde dække differencen. Men hvis leasingselskabet fra start har rådgivet korrekt om afskrivningsprofilen, samt købt bilen fornuftigt ind, står både leasingselskab og kunde bedst.

I Repeatly Leasing samler vi på glade kunder, og dem har vi heldigvis mange af, fordi vi rådgiver ud fra lang erfaring i branchen og med ærlighed som omdrejningspunkt. Vi ser os selv som en leasingpartner og ikke bare  et leasingselskab.

Kvalitet. Service. Ekspertise

Hvorfor vælge Repeatly?

Erfaren rådgivning

Leasing af bil behøver ikke at være svært. Med den rette rådgivning og en troværdig leverandør, så sikrer man sig en bil, der opfylder behovet og som giver økonomisk mening. Derfor har vi samlet +25 års erfaring fra branchen, så vores kunder får den absolut bedste rådgivning. 

Sikkerhed & troværdighed

Det vigtigste, når du skal lease en bil er, at du som kunde føler dig tryg gennem hele leasingperioden. Vi samler på glade kunder og står til rådighed for dem, så de aldrig er i tvivl om, hvordan de står stillet med deres bil. 

Forsikring

Alle vores leasingaftaler inkluderer kasko- og ansvarsforsikring. Forsikringerne udbydes gennem vores tætte samarbejde med Købstædernes Forsikring til priser, man typisk ikke selv kan få billigere. 

Fri kilometer

Du har ubegrænset kilometer i hele din leasingperiode. Vores opgave er at sikre, at bilens restværdi matcher de kilometer, du forventer at køre i leasingperioden. Jo flere kilometer, desto mere skal bilens værdi afskrives. 

Levering

Vi hjælper dig med at finde, hjemtage og levere bilen til dig. Det sker alt sammen typisk inden for 14 dage. Vi leverer gerne bilen på en ønsket adresse. Skal vi mere end 50 km. uden for København, tager vi en lille merpris for levering. 

Tilgængelighed

Vi er til for at give dig en god oplevelse, når du skal lease bil. Vi vil altid gerne hjælpe og tage en snak med dig om, hvad der kunne være det rigtige for dig. Vi er bilentusiaster, der altid gerne vil en bilsnak. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller behov for at tale bil med nogen, der ved, hvad de taler om. 
”Det vigtigste for os er, at vi er i øjenhøjde med vores kunder.”
Thomas Bertelsen
Direktør
Sammen skærer vi kompleksiteten fra

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os her